Semesterhus att hyra, Sydals, Kegnæs Strand, 12 bäddar, 163 m2

Novasol semesterbostad. Objektnummer D1230

Detta trevliga fritidshus ligger på halvön Kegnæs, som har förbindelse med sydspetsen av Als via den av naturen skapta dämningen "Drejet". På Kegnæs finns framskjutande badstränder, och det är endast 300m från fritidshuset till den närmsta av dessa. Här kan man njuta strandlivet på alla årstider, antingen man vill dyrka solen i de avskilda sanddynerna, lyssna till vågornas skvalpande, eller låta barnen gå på upptäcktsfärd i sanden och leta efter snäckor eller fina stenar på den barnvänliga sandstranden.
Här finns också bra möjligheter för fiske utmed kusten, och resten av familjen kommer säkert att uppskatta en måltid bestående av nyfångad såsom lax, torsk, rödspätta eller en näbbgädda.
Als bjuder på många historiska minnen och attraktioner inom ett kort avstånd. Här finns bl.a. några av Danmarks mest kända slott och kvarnar. Besök t.ex. Augustenborg Slot, uppfört på 1770-talet och som idag rymmer en utställning om slottet och hertigfamiljens dramatiska öde. Här finns också en vacker park med en vacker slottskyrka, som är öppen för allmänheten. I Sønderborg hittar man Sønderborg Slot, som i dag har ett museum med flertal utställningar om Sønderjyllands omtumlande historia allt under skiftande danskttyskt herravälde. Sønderborg har dessutom en trevlig hamnmiljö med segelfartyg och restauranger längs med hamnen, likaså har byn många bra butiker.
Vill man åka längre bakåt i tiden är Historiecenter Dybbøl Banke det bästa stället att börja på. Historiecentenret ligger på Dybbøl och är ett minneshus, som på olika sätt förmedlar historien om kriget år 1864.
För den aktiva semestern är det på Als särskilt goda möjligheter för cykel- eller vandringsturer på många av de små trevliga vägarna, som slingrar sig utmed levande hagar och frodiga skogar. Här är också idealet för en windsurfare.

Semesterhus
163 m2
Naturtomt
1500 m2
Stjärnor
5
Stad
Sydals
Område
Kegnæs Strand
WC: Varmt och kallt vatten
2
Badrum
Dusch
Sovrum
5
Personer
12
Enkelsängar
4
Dubbelsängar
4
Barnsängar
1
Byggt år
1992
Terrass
Öppen terrass
Helårsisolerat
Elvärme
Braskamin
Vatten
300 m
Shopping
1 km
Restaurang
3 km
Kök: Varmt och kallt vatten
El-spis
Mikrougn
Kaffebryggare
Kylskåp och köksfläkt
Frys
50 L
1 TV
Parabol, tyska kanaler
1 DVD
Stereoanläggning och CD
Tlf. f/ingående samtal
Trädgårdsmöbler och grill
Gunga och sandlåda
Pool
Vattenrutschb./Pool m. jetstr.
Tvättmaskin
Torktumlare
Barnstolar
1
Bastu
Solarium
Bubbelpool
4
Tillåtna husdjur
2

Novasol

031-105870

Novasol

031-105870

Företagsannons, Uthyres/Erbjudes
Uthyres/Erbjudes löpande
Pris högsäsong 16499 kr Per vecka
Pris lågsäsong 6089 kr Per vecka
Prisinformation 6089 - 16499
Visa karthjälpSkriv ut