Semesterhus uthyres, Sydals, Skovmose Strand, 8 bäddar, 90 m2

Novasol semesterbostad. Objektnummer D1240

I det trevliga och barnvänliga fritidshusområdet Skovmose på Sydals ligger detta charmerande fritidshus bara 600m från en skön 5 km lång badstrand, som är en av öns bästa. Mot sydväst ligger halvön Kegnæs med trevliga småbyar och med en lantlig miljö.
Als är kännetecknat för sitt milda klimat, som betyder, att man i trädgårdarna kan se exotiska växter som inte växer någon annan stans i Danmark. Naturen är vacker och omväxlande, med ett kuperat landskap och med små krokiga vägar som slingrar sig mellan levande hagar och fridfulla skogar. Fjordar, vikar och inbuktningar ger ön en mycket lång och vacker kustlinje och man finner lätt en badstrand. Här finns en värld av aktivitetesmöjligheter såsom golf, cykel- och vandringsleder, windsurfing och fiske. Als har något av Danmarks bästa fiskevatten, runt hela ön, i vattendrag och i sjöarna. Och på ingen annan stans hittar man fler fornminnen och gravhögar. Strax intill fritidshuset ligger flera spännande utflyktsmål bl.a. Kegnæs Fyr, Kegnæs Kirke och den idylliskt belägna Vibæk Vandmølle. Vibæk Vandmølle är delvis restaurerad, helgjuten kvarnanläggning från 1750-talet med vattenkvarn, kvarndamm och vindmölla.
Närmsta större by är Sønderborg, med sin praktfulla placering mellan skog och strand är väl värt ett besök. I Sønderborg hittar man förutom bra butiker och en trevlig hamn, också det mer än 800 år gamla Sønderborg Slot, som idag är ett spännande museum med lokalhistoriska samlingar likväl som olika utställningar och en mindre konstsamling.

Semesterhus
90 m2
Naturtomt
900 m2
Stjärnor
4
Stad
Sydals
Område
Skovmose Strand
WC: Varmt och kallt vatten
2
Badrum
Dusch
Sovrum
4
Personer
8
Dubbelsängar
4
Barnsängar
1
Renoverat år
1993
Byggt år
1976
Terrass
Öppen terrass
Helårsisolerat
Elvärme
Braskamin
Vatten
600 m
Shopping
800 m
Restaurang
800 m
Kök: Varmt och kallt vatten
El-spis
Mikrougn
Kaffebryggare
Kylskåp och köksfläkt
1 TV
Parabol, tyska kanaler
1 DVD
Radio
Carport
Trädgårdsmöbler och grill
Gunga och sandlåda
Tvättmaskin
Barnstolar
1
Bastu
Bubbelpool
2
Tillåtna husdjur
2

Novasol

031-105870

Novasol

031-105870

Företagsannons, Uthyres/Erbjudes
Uthyres/Erbjudes löpande
Pris högsäsong 10050 kr Per vecka
Pris lågsäsong 3490 kr Per vecka
Prisinformation 3490 - 10050
Visa karthjälpSkriv ut