Semestra i vår vackra folkskola Semestra i vår vackra folkskola Semestra i vår vackra folkskola Semestra i vår vackra folkskola Semestra i vår vackra folkskola

Semestra i vår vackra folkskola

Hyrbo semesterbostad. Objektnummer 817

Vi erbjuder ett familjärt och trivsamt boende till bra priser. Totalt finns 5 stycken rum fördelade på dubbelrum och familjerum som alla ligger i den gamla skolpaviljongen. Alla rummen ligger i markplan så det är bara att kliva direkt ut i den härliga trädgården. Där finns utemöbler, en stor grill, gungbräda, linbana, ett litet trädgårdsland och en gammalt uppbyggt järnåldershus.

Alla rum är nymöblerade och fräscha och vi har satsat lite extra på bra sängar. Toaletter, duschar och ett gemensamt kök med TV finns i korridoren och delas med övriga gäster.

Våra familjerum har plats för 4+2 personer och har eget kök. Det är ett stort rum med en köksdel samt en sovdel som är avgränsad med skärmväggar.

Är ni ett stort gäng eller flera familjer som semestrar ihop kan ni boka hela vårt guesthouse med 5 rum och 3kök och plats för 16personer. Pris per vecka är då 14 000kr.

Vi har också ett dubbelrum uppe i den gamla skolbyggnaden. Detta dubbelrum har en 140säng samt är utrustad med trinettkök samt egen toalett. Duscha får man dock göra nere i paviljongsbyggnaden.
Vårt pensionat ligger i natursköna Rone socken på sydöstra Gotland. Här njuter du av en semester precis som den ska vara, det vill säga rofylld och avkopplande.

Mer information hittar du på vår hemsida:
www.aguesthousegotland.com

Anna Lund

0734246884

Anna Lund

0734246884

Företagsannons, Uthyres/Erbjudes
Pris högsäsong 4000 kr Per vecka
Pris lågsäsong 4000 kr Per vecka
Prisinformation 4000:-
Visa karthjälpSkriv ut