Sjönära stuga i mysig liten by i Småland Sjönära stuga i mysig liten by i Småland Sjönära stuga i mysig liten by i Småland Sjönära stuga i mysig liten by i Småland Sjönära stuga i mysig liten by i Småland

Sjönära stuga i mysig liten by i Småland

Hyrbo semesterbostad. Objektnummer 826

Sekelskiftshus, badstrand, mysig veranda, lungt läge i skogen.

Semestra i ett vackert sekelskifteshus nära badsjö beläget i Smålands djupa skogar. Barfota gå runt på den härlig trädgårdstomten och låta gräset massera dina fötter. Gå ner till Våmsjön och svalka av dig i sommarhettan. Tillbringa tid med vänner och familj på uteplatsen och grilla något gott. För att senare på kvällen flytta in i verandan och umgås långt in på natten. Ta en promenad på en av de många stigar och mysiga grusvägar.

Sveaborg ligger som första huset i en liten by ett par kilometer ifrån Mörlunda i Småland. Sommarhuset är inbäddat mellan hagar och skog högst upp på en liten backe, med öppet läge. Gångavstånd till badsjö i en lugn mijlö. Flera sällskapsutrymmen så som veranda, uteplats, matsal och tv-rum.

Snabbfakta
9 sovplatser, 92 kvadrat meter, 5 rum och kök, Öppen spis, Trädgård, Veranda, Uteplats med utemöbler, Grill, Kakelugn, Vedspis, Kyl/frys möjligheter, Tv, El/Vatten kostnad ingår, Rökning inomhus är förbjuden, Husdjur är ej tillåtna, Mobiltelefon täckning, Parkering för 4 bilar, byggår 1910.

För mer information se husets websida http://sveaborg.cybercow.se

Fortfarande några lediga veckor sommaren 2009.

Daniel Lindh

073-6265449

Daniel Lindh

073-6265449

Företagsannons, Uthyres/Erbjudes
Pris högsäsong 3000 kr Per vecka
Pris lågsäsong 3000 kr Per vecka
Prisinformation 3000:-
Visa karthjälpSkriv ut