Skidlärare Funäsfjället

Skidlärare Funäsfjället

Kjaergaards skidskola har funnits i Tänndalen i över 30 år. Ända sedan 1978 ägnar vi oss åt att sprida skidåkningens egen glädje. Vi gör det framför allt i skidskolan, men även när vi åker heliski med våra gäster och tar emot konferensgrupper. Att förmedla och dela skidglädje är det bästa vi vet.

För de yngsta finns Snöligan, fjällens festligaste skidskola och klubb med skidträning och bus på schemat.

Ungdomskurserna riktar sig till dig som är mellan 10 och 15 år. Tillsammans med nya skidpolare kommer du snabbt att utvecklas till en bättre skidåkare. Fantasi och tekniktips från våra duktiga freerideåkare tar dig till nya höjder.

Vuxenkurser riktar sig till allt från debutanter till gamla ärrade skibums. Satsa en eller ett par timmar exklusivt på dig själv med en egen skidlärare. Ett populärt och prisvärt alternativ är att hyra privat skidlärare tillsammans med några vänner.

Guidade toppturer går till till områdets bästa offpist. Bekväm skotertransport fram till fjällets fot, och stighudar på upp till toppen. Eller helikopterlyft till funäsdalens högsta toppar. I vilket fall är belöningen lössnöåkning som du sällan glömmer.

Konferenser för upp till 150 personer. Låt oss sköta allt praktiskt, så blir det mer tid till skidåkning mellan arbetspassen.Utbud
Skidskola, heliski, vintersportäventyr, grupp- o konferensaktiviteter

840 95 Funäsdalen

Företagsannons, Uthyres/Erbjudes
Uthyres/Erbjudes löpande
Prisinformation Ring för info
Visa karthjälpSkriv ut