Snickeri & Golvexpert

Välkommen till Joakim Carlsson Byggtjänst!

Joakim Carlsson Byggtjänst i Stockholm är specialiserat på golvarbeten m.m. för genuina miljöer. Vi lägger massiva trägolv, även mönsterläggning som till exempel fiskben och ektilja, i såväl offentliga miljöer som hemmamiljöer. Vi utför även slipning och behandling av trägolv. Du kan också anlita oss för att bygga inredningar som trappor etc. – allt för att skapa en bra miljö till dig som kund.

Verksamheten startades 1996 av Joakim Carlsson som också driver företaget. Joakim är utbildad snickare, upplärd av gamla mästare. Han har dessutom drygt tio års gedigen yrkeserfarenhet. Vid större projekt samarbetar vi även med andra entreprenadfirmor och underleverantörer. Vårt mål är att varje kund ska ge en ny kund, därför jobbar vi alltid efter den inställningen att alla våra kunder ska vara så nöjda att de vill rekommendera oss.

Joakim Carlsson Byggtjänst utgår från Stockholm men vid större entreprenader åtar vi oss uppdrag i hela Sverige. Vi jobbar för såväl privatpersoner som företag. Ring gärna för mer information och kostnadsförslag. Vi finns under dagtid alltid tillgängliga på mobilen, 0705-151 700. Lämna gärna meddelande om vi inte svarar så ringer vi upp så fort vi kan.

Joakim Carlsson Byggtjänst

0705-151 700

Joakim Carlsson Byggtjänst

0705-151 700

Företagsannons, Uthyres/Erbjudes
Uthyres/Erbjudes löpande
Prisinformation Ring för info
Visa karthjälpSkriv ut