Hyrahyras logga

SOMMAR PÅ VÄSTKUSTEN. HYR FIN SKÄRGÅRDSVILLA » BJÖRKÖ

Stuga & Semesterbostad » Stuga & Fritidshus
Privatannons, Uthyres/Erbjudes

SOMMAR PÅ VÄSTKUSTEN. HYR FIN SKÄRGÅRDSVILLA » BJÖRKÖ

Välkommen som skärgårdsgäst i Villa Ängudden. Du bor i ett fint sekelskifteshus anno 1918 på Björkö i Göteborgs skärgård. I denna stora villa har vi två rymliga boenden att erbjuda för 8 eller 16 personer i nya sängar. Villan är på fyra våningar. Varje boende ligger separat och har egna ingångar genom fina sekelskiftesdörrar med spröjsade fönster. Flera separata uteplatser finns i trädgården runt huset. Villa Ängudden ligger mitt på ön med 500 meter till hamnen. Det är ett charmigt hus på en liten ö, nära hav och Bohusläns vackra natur. Vi tar emot gäster lördag till lördag. Under lågsässong kan man vara flexibel med dagarna. Boytan är rejäl, ljus och rymlig. Vi har haft många nöjda hyresgäster.

BOKA BOTTENVÅNINGEN: Passar upp till 8 personer, 5 rok i två plan. 120 KVM
Ett rymligt och mysigt boende med vacker pärlspont, trägolv, spegeldörrar, klassiska trasmattor och ett nytt badrum i sekelskiftesstil. Det finns TV, diskmaskin, tvättmaskin och kakelugn. Övre plan har normal standard och källarplan har enklare standard. Antal sovrum är fyra och här kan man bo 8 vuxna och barn. Det finns 6 st vanliga sängar, 1 barnsäng, 1 spjälsäng samt en bäddsoffa för två.

BOKA ÖVERVÅNINGEN: Passar upp till 8 personer, 5 rok i två plan, 120 KVM
Ett rymligt och mysigt boende med härlig utsikt över ön. Här finns ett nytt dusch/wc-rum i sekelskiftesstil. Det finns TV, diskmaskin, tvättmaskin. Köket är rymligt och rummen är väl disponerade. Lägenheten är ljus och fräsch och från alla fönster i detta boende har du fin utsikt över öns skärgårdshus. Antal sovrum är tre och här kan man bo 8 vuxna och barn. Det finns 6 st vanliga sängar, 1 barnsäng samt en golvmadrass om det önskas.

VILL DU HYRA?
Tillgänglighet uppdateras löpande. Se bokningskalender för lediga veckor. Hyra är 3500 kr under lågsäsong eller 5000 kr under försäsong. Samt 7000 kr under högsäsong. Under vecka 29 är hyran 8000 kr. Husdjur och rökning accepteras ej. Ni tar med sänglinne, handdukar och städar efter. Sänglinne kan hyras och slutstädning kan bokas. Vill ni komma en vecka eller två? Sänd ett mail som intresseanmälan eller ring. Vi hör snabbt av oss.

OM BOHUS-BJÖRKÖ
Bohus-Björkö ligger i södra Bohuslän nära Göteborg där Universeum och Liseberg är självklara utflyktsmål. Björkö ligger tillsammans med Hönö, Öckerö, Grötö, Fotö, Rörö, Hälsö, Knippla och Hyppeln. Mia på Grötö spelades in på ön bredvid Björkö och för att komma till Grötö tar du färja från Björkö. Naturen är uppskattad året runt och det finns promenadstiger över hela ön samt flera badstränder och klippbad. På ön finns gästhamn och i hamnen finns sjöbodar, fiskaffär, restaurang, pizzeria, café, skeppshandel, cykeluthyrning och glasskiosk. Till Björkö åker du bilfärja från Lilla Varholmen.

Kopiera och klistra in denna länk för fler bilder:
http://on.fb.me/ybfqLG

Göteborgs turistbyrå:
http://www.goteborg.com/sv

Kontakta annonsören

Villa Ängudden
Telefon: 0707759966