Stallplatser

Jag har just nu lediga stallplatser i vårt stall där vi är en väldigt blandad kompott!
Hästarna står på Torv eller Spån.
Under vinterhalvåret får hästarna kraftfoder inne runt 6,30 och kommer ut i hagen runt 7. Där får dom sitt morgonhösilage. Lunchfodring 11-12 består av hösilage igen. Insläpp under vinterperiod sker mellan 16-17. Då serveras kraftfoder och hösilage inne i boxen. Och kvällsfodring mellan 20-21 då det återigen blir en kraftfodergiva och en hösilagegiva. Under vår/sommar och sen höst serveras eftermiddagsfodringen i hagen och då tas en kraftfodergiva bort då jag inte kan fodra alla hästar som äter olika foder i hage. Insläppet sker då runt 20. Jag har egna sommarbeten och har betesperiod: 15/6-15/8. Man har möjlighet att få ha hästen inne under betet, men då vill jag veta det i god tid.
Vad ingår då i stallhyran? Jo,,, Havre, korn, betfor, hösilage 4 spånbalar i månaden. In och utsläpp 7 dagar i veckan. Ett täcke på på morgonen och ett av på kvällen. Du behöver bara mocka och rida. Vill du inte mocka kan man köpa den tjänsten oxå. Vill man ha mockning på alla vardagar kostar det 300 kronor xtra i månaden. Vill du ha mockning alla dagar i veckan kostar det 500 kronor i månaden. Vill du ha hjälp en enstaka gång kostar det 50 kr per mockning alternativt att du tar en fodring åt mig. Allt går att lösa... Vi har fina ridvägar, ridavstånd till ridhus med möjlighet till träning för interna instruktörer.
Uppvärmd sadelkammare, fikarum med kyl, micro, kaffebryggare o vattenkokare.
Jag finns tillgänglig för insläpp av häst under dagtid om tex hovslagare ska komma, veterinär el dyl.
Välkommen att höra av dig om du vill komma och kika.
Stallet ligger i Rosersberg, kommunikationer finnes, men ej så täta turer. För mer info, maila eller ring. RING HELST då jag inte alltid har tillgång till internet.
Stallhyran utan mockning är 2600 kr i månaden.

Evelina

073-5634336

Evelina

073-5634336

Privatannons, Uthyres/Erbjudes
Uthyres/Erbjudes löpande
Prisinformation 2600 Per månad
Visa karthjälpSkriv ut