Stockholm, Nacka, Mysig villa nära centrala Stockholm Stockholm, Nacka, Mysig villa nära centrala Stockholm Stockholm, Nacka, Mysig villa nära centrala Stockholm Stockholm, Nacka, Mysig villa nära centrala Stockholm Stockholm, Nacka, Mysig villa nära centrala Stockholm

Stockholm, Nacka, Mysig villa nära centrala Stockholm

Hyrbo semesterbostad. Objektnummer 1647

Denna villa ligger i Saltsjö Duvnäs, Nacka, bara minuter ifrån Stockholms centrum. Busshållplats för bussar in till centrala Stockholm endast 1 minut från huset. Belägen i ett fridfullt villa område med en fin utsikt och massor av eftermiddag- och kvällssol från den stora balkongen/uteplatsen.

Huset ger en ombonad känsla med modern möblering i 2 plan. På entréplanet finns sällskapsytorna. Modernt kök med liten matplats ut med fönstret och även direkt access till matrummet med en matplats för 6 personer. Matrummet ligger i öppenplanlösning till vardagsrummet med modern lounge möblering och en platt TV. På entréplan finns också en liten gästtoalett och ett sovrum med enkelsäng.

På nedervåningen finns 2 sovrum, ett med en dubbelsäng i ett rum med ljus luftig känsla och ytterligare ett med en enkelsäng, även det ljust. Badrum med toalett, badkar och dusch.

Perfekt för familjen som vill kunna njuta av närheten till Stockholms kultur och nöjesutbud. Villan är bra belägen för att kunna ta sig ut i naturen, skärgården ligger endast minuter bort med bil eller buss. Vill man åka bil in i centrum tar det endast ca 5 minuter.

Hyr sängkläder för SEK 140/set. Slutstädning är obligatorisk för SEK 1 000. Extra sängar finns för SEK 1 000/styck/vecka

För bokningsförfrågan, skicka mail till: booking@homerenters.se

Patrick Froom

070-736 33 73

Patrick Froom

070-736 33 73

Företagsannons, Uthyres/Erbjudes
Uthyres/Erbjudes löpande
Pris högsäsong 9900 kr Per vecka
Pris lågsäsong 9900 kr Per vecka
Prisinformation 9900:-
Visa karthjälpSkriv ut