Den här annonsen har utgått!

Stuga vid badstrand, Vänern

Välkommen till lugnet. En avskild, privat tomt som gränsar till lugn och härlig badstrand gör din semester i vårt paradis oförglömlig. Stranden är flera hundra meter lång, med finkorning, mjuk sand. Den långgrunda badplatsen lämpar sig väl för både barn- och vuxenbad. Närmaste grannar avgränsas med skogspartier och på tomten finns plats både för kubbspel och fotboll. Inte sällan ses rådjuren ströva omkring.

På altanen kan du ta frukosten, middagen och kvällskaffet med vågskvalp och fågelkvitter och magnifik utsikt som ackompanjemang. Grässtigen ner till vattnet leder dig till morgondoppet. Affären, golfbanan, campingen med pool och aktiviteter är bara minuter bort. En tur till Hjortens Udde på 10 minuter med bil för dig till en av de anrika fyrarna och ett mäktigt sjöparti där vågorna bryts med stora krafter. Örtagård, Dalslands kanal, Håverudsakvedukten, restauranger, finns i närheten.

Den rymliga stugan på 59 m2 har dusch och WC, samt en större och en mindre friggebod. Perfekt om äldre barn vill sova i ett eget boende. Den större stugan har ett rymligt vardagsrum med soffgrupp, middagsbord och braskamin, allt med magnifik utsikt över Vänern. Köket är välutrustat med bord, soffa och stolar. Spis, mikrovågsugn, stor kyl, frys, kall- och varmvatten med diskho, porslin och andra tillbehör finns. Kolgrill finns.

I storstugan finns en stor sovalkov med dubbelsäng. Sovalkov, kök och vardagsrum åtskiljs med draperier. Det finns TV med såväl svenska som tyska TV-kanaler. Även DVD finns till användning. Några böcker, spel, leksaker och DVD skivor finns i stugan, och allt får naturligtvis användas under vistelsen. Städning kan göras själv eller mot betalning för 1000 kr. Hör av er om det är något ni funderar över eller har behov av.

 

Liknande aktuella annonser

Ändra sökning