Systemkamera uthyres i Stockholm

Systemkamera uthyres i Stockholm

Nikons D5100 är en avancerad D-SLR kamera med oöverträffade egenskaper som stimulerar din kreativa sida och hjälper dig att skapa vackra stillbilder och intressanta filmer. Den utfällbara och vinklingsbara skärmen hjälper dig att ta unika bilder ur alla vinklar. Med HDR-funktionen (High Dynamic Range) kan du fotografera med fina detaljer av motiv med hög kontrast.

16,2 megapixel DX-format CMOS bildsensor - Bra bildsensor som ger naturtrogna och klara bilder med lågt brus.

3" LCD-skärm med 921 000 punkter och bred betraktningsvinkel - Ta bra bilder ur alla möjliga vinklar. Se dina mästerverk på den stora LCD-monitorn tydligt och klart.

Specialeffekter - Skapa originella bilder och filmer med hjälp av de olika specialeffekterna. D5100 har flera olika effekter och inställningar. Locka fram din kreativa sida med till exempel Färgteckning, Miniatyreffekt, Mörkerfotografering och Selektiv färg som ger dig möjlighet att betona upp till tre valfria färger och konverterar övriga delar av bilden till monokromt läge.

D-film - Filma i full HD (1080p). Filminspelningsknappen sitter bekvämt intill avtryckaren och gör att kameran inte skakar när du växlar mellan stillbildsfotografering och filmning.

- Kameraväska, laddare, batteri och 8GB minneskort ingår vid uthyrning.

Privatannons, Uthyres/Erbjudes
Uthyres/Erbjudes löpande
Pris 250 kr Per 24h
Prisinformation 1000 kr Per vecka
Visa karthjälpSkriv ut