The Mod Squad

The Mod Squad

Tre vilda tonåringar är på väg in på kåken: Julie (Claire Danes, Romeo & Julia), Pete (Giovanni Ribsi, Saving Private Ryan) och Linc (Omar Epps, Scream 2). De sitter bakom lås och bom tills kapten Greer (Denis Farina, Out Of Sight) erbjuder dem en sista möjlighet: Att arbeta som hemliga agenter för honom!

Filmen fångar helt suveränt det sena 1990-talets ljud och stil, och denna -stilfulla thriller- (Los Angeles Times) lamslår alla sinnen med sina superhäftiga bilder och vilda musik! I L.A:s supercoola nattliv, där folk dansar tills långt efter att solen har gått upp, är något på gång. Polisen lyckas bara inte ta reda på vad det är. Kapten Greer skickar därför ut sin specialtränade hemliga trupp The Mod Squad för att undersöka läget.

Bakom dansgolvets dimridåer av stroboskopljus, glitter och technorytmer finner de ett komplicerat förbrytarnätverk av knark, prostitution och korrumperade snutar. Men innan de hinner slå larm faller korthuset samman och de blir fångade i ett livsfarligt spel. Plötsligt är det dem polisen jagar, och tiden är alltför knapp för att de ska hinna lösa mysteriet, rentvå sina namn och undvika att åka i fängelse för alltid.

Företagsannons, Uthyres/Erbjudes
Uthyres/Erbjudes löpande
Prisinformation Från 59:- /mån
Visa karthjälpSkriv ut