Timmerstuga i Jämtlandsfjällen Timmerstuga i Jämtlandsfjällen Timmerstuga i Jämtlandsfjällen Timmerstuga i Jämtlandsfjällen Timmerstuga i Jämtlandsfjällen

Timmerstuga i Jämtlandsfjällen

Hyrbo semesterbostad. Objektnummer 698

Mysig timmerstuga mitt i orörd natur vid foten av Oviksfjällen i Jämtland. Fritidshuset är utrustad av hög standard med två separata sovrum för upp till 4 personer, allrum med braskamin/hörnsoffa/golvvärme, modernt kök samt rymligt badrum med dusch/wc/golvvärme.

Naturen omkring stugan är präglad av fjäll, bäckar, myrar och fjällnära urskog. I ett unikt läge kan du välja bland ett stort antal av aktiviteter för friluftslivet. Upplev Jämtlands vackra fjäll på vandringar, jakt- och fisketurer eller när du plockar bär. Vi säljer fiskekort och hjälper till att arrangera jakt. På vintern är det mycket snösäkert fram till april. Det finns ett preparerat skidspår framför stugan liksom ett stort ledsystem för körning med snöskoter. Andra populära aktiviteter är pimpelfiske, snöskovandringar och skidturer i fjällen och till fäbodarna i omgivningen.

Mer information och bilder hittar du på http://www.gala-fjallgard.com

Christoph Schenk

0687-14008

Christoph Schenk

0687-14008

Företagsannons, Uthyres/Erbjudes
Pris högsäsong 2800 kr Per vecka
Pris lågsäsong 2800 kr Per vecka
Prisinformation 2800:-
Visa karthjälpSkriv ut