Trädgårdstaden, nära Stockholm centrum Trädgårdstaden, nära Stockholm centrum Trädgårdstaden, nära Stockholm centrum Trädgårdstaden, nära Stockholm centrum Trädgårdstaden, nära Stockholm centrum

Trädgårdstaden, nära Stockholm centrum

Hyrbo semesterbostad. Objektnummer 1520

Denna villa är belägen i idylliska ”Trädgårdsstaden” minuter från centrala Stockholm. Centrum når man enklast genom tunnelbanan som ligger endast 7 minuter till fots från huset. Vacker prunkande trädgård med 2 uteplatser med massor av utrymme för den aktiva familjen eller bara för att koppla av.

Villan ger en inbjudande känsla med dess idylliska placering. Den består av 3 våningar. På nedervåningen finna ett sovrum med en enkelsäng det finns även plats för en extrasäng. Där finns även ett badrum med dusch, handfat, tvättstuga och en bastu. På entrévåningen hittar vi vardagsrummet i öppen planlösning med en mysig TV-plats med soffgrupp där finns även matplatsen med plats för 6 personer. Komplett utrustat kök med mikrovågsugn, spis, ugn, diskho och diskmaskin. På övervåningen finns 2 sovrum. Det första har en enkelsäng där man även får plats med en extra säng. Det andra sovrummet är ljust och inbjudande och har en dubbelsäng och TV. Här finns även en toalett med handfat.
Perfekt till familjen eller par som vill njuta av den fina omgivningen och naturen men ändå vara nära Stockholms kultur och nöjesliv. Med bil når du med enkelhet centrala Stockholm på 5 minuter och skärgården på 20 minuter.

Uthyres vecka 26-32

Hyra sänglinne set 140 kr p.p. Slutstädning obligatoriskt 1000 kr. Extrasängar vid förfrågan 1000 kr st/vecka.

Patrick Froom

070-736 33 73

Patrick Froom

070-736 33 73

Företagsannons, Uthyres/Erbjudes
Uthyres/Erbjudes löpande
Pris högsäsong 12500 kr Per vecka
Pris lågsäsong 12500 kr Per vecka
Prisinformation 12500:-
Visa karthjälpSkriv ut