Trevligt hus i liten småländsk by nära naturen

Trevligt hus i liten småländsk by nära naturen

Femtinge Norregård ligger i en liten by 5 km från Sävsjö i centrala Småland. Huset har två våningar, och boytan är 180m². Ett stort modernt kök, där ni kan tillaga er mat. Det finns tre sovrum med totalt åtta bäddar och en rymlig matsal som kan användas till olika ändamål. Allrummet på nedervåningen är inrett i 50-talsstil. Tv-rum finns på andra våningen. En rymlig veranda, till hälften inglasad och har kvällssol. Huset är omgivet av en stor trädgård, där man kan spela olika sällskapsspel.

Älgar,rådjur och andra vilda djur lever i närheten av huset. I den varierande skogsmarken finns stigar och vandringsleder där du kan upptäcka dina egna favoritplatser. Med packad kaffekorg kan du ta en promenad eller cykeltur till badplatsen.
Ta metspöet och prova fiskelyckan i ån som rinner genom byn.
Duka upp för en grillkväll på verandan och njut av solnedgången.

I Femtinge kan du bo lugnt och skönt men ändå bara ca
1,5 tim bilresa till flera större resmål
i Småland t.ex. Astrid Lindgrens värld, High Chaparral, Gränna, Kleva gruva. I Sävsjö finns Boda Borg äventyrshus, Familjebadhus, Skyttecenter mm.

Huset uthyres veckovis/dygn under hela året. Lämpligt för två familjer som semestrar tillsammans. Välkomna till Femtinge!
Anna-Karin och Olof Rostedt

femtingeturist@hotmail.com

Anna-Karin Rostedt

0703988160

Anna-Karin Rostedt

0703988160

Privatannons, Uthyres/Erbjudes
Uthyres/Erbjudes löpande
Prisinformation 6000 Per vecka
Visa karthjälpSkriv ut