Trogir (Ciovo) - 2 stk lägenheter med unikt läge - 12 min från Split airport!

Trogir (Ciovo) - 2 stk lägenheter med unikt läge - 12 min från Split airport!

LÄGENHETERNA
Lägenheterna ligger i ett lugnt läge på Ciovo, och är några av de mycket få som ligger inom bekvämt gångavstånd från Trogir och Ciovo sina stränder. Lägenheterna ligger på en kulle mellan staden och Saldun stranden. Trafiken hörs inte och du kan sova gott om natten. En annan fördel med platsen är att du inte behöver bil för att komma till bekvämligheter. Dom flesta lägenheterna är i anslutning till trafik-buller, eller ligger långt in i landet, så att man måste ta taxi eller färja för att komma till stan på kvällarna. Våra lägenheter ligger i närheten av det du behöver. Ciovo är också känd för att ha några av dom bästa stränderna i Kroatien. Vi hyr ut två lägenheter i samma hus. Dessa är välutrustade med allt du behöver av utrustning för en trevlig semester. Barnsäng kan fås på begäran. Lägenheterna har badrum med bra standard och stort kök, terrass/balkong och en betydligt högre standard än vad som erbjuds lokalt. Titta på våran hemsida för mer information och flera foton, se länken längst ner på annonsen. På sidan Gästbok kan du också läsa vad tidigare gäster tycker om destinationen och lägenheterna.

LEDIG
På förfrågan


SPLIT FLYGPLATS
Det tar 12 minuter att köra till lägenheterna från Split flygplats.

STADEN TROGIR
Trogir stad är 2800 år gammal och är listad på UNESCO: s världsarvslista. Staden är mycket pittoresk och har en hamn som är mycket speciell. Stränderna och byn på Ciovo är tillsammans med Trogir en perfekt miljö för en avkopplande och händelserik semester. Här får du allt du vill från havets aktiviteter såsom dykning, surfing och möjligheter till båt kryssning i den unika skärgården. På kvällarna kan du välja att äta middag på en av strandens restauranger eller så kan du gå till stan, äta och dricka gott för ett rimligt pris, eller bara se på folk och titta på båtar i hamnen (rekommenderas!). Andra kvällar kan det vara skönt att koppla av på terrassen med något gott i glaset. Det går utmärkt att laga middagen hemma, eller så kan du ta takeaway från närmaste strandrestaurang. Det er magiskt att sitta på altanen och titta på månen som speglas i havet.

Utöver detta, har Trogir mycket att erbjuda även under dagtid. Det finns många butiker (särskilt skoaffärer) och en assorterad och charmig marknad. På marknaden kan du köpa kläder, skor och fina råvaror. Trogir Staden har 12.000 invånare och nästan 100 restauranger och ett nattliv med erbjudanden för alla åldrar och alla smaker. I utflyktsavstånd från Trogir kan du besöka storstaden Split och Salona utgrävningsområde (ca 30 min). Salona är Kroatiens svar på Pompeji. Vidare rekommenderas Krka nationalpark med fantastiska vattenfall som du kan simma i (mindre än 1 timmes bilfärd). Sist men inte minst är det skärgården. Ta en kryssning från staden till öarna Hvar, Pakleniöarna och andra destinationer strax utanför staden. Rekommenderas! Be om organiserade turer på turistbyrån på stora torget.

BADSTRÄNDER
Saldun Bay startar i slutet av uppfarten nedanför lägenheterna, och löper hela vägen till Okrug Gornij. Det tar ca 5 minuter att gå till närmaste strand. Saldun Bay ligger på topp 5 lista över dom bästa stränderna i Kroatien. På stränderna finns restauranger, kaféer och butiker. Många kaféer har trådlös Internetanslutning. Härligt att ligga på stranden och läsa svenska nättidningar.

Ciovo
Ciovo är en ö med bro över till Trogir. Ön är känd för sitt behagliga klimat och många vikar och stränder. ön är 28,8 km2 och det finns flera byar: Okrug Gornji (övre Okrug), Okrug Donji (Okrug lägre), Mastrinka, Zedno, Arbanija och Slatine. STRÄNDER: Saldun Bay är en av de kända turistmålen i detta område. Flygplatsen i Split ligger bara 5 km från Ciovo-Trogir, Split stad bara 25 km. Platser på ön Ciovo är: Okrug ligger 4 km från Trogir centrum, och är den mest populära stranden i Trogirområdet. I Okrug erbjuds, förutom massor av sol och klart hav, olika rekreationsanläggningar: dykning lektioner och tennisbanor. Dessutom finns det dagliga resor med små båtar till lugna vikar, möjlighet att hyra vattenskotrar och fallskärmflygturer på stranden.

Lägenheterna ligger på Ciovo, men mycket nära Trogir.


Avstånden

Vatten
200 meter
Beach
300 meter
Tennis
1200 meter
Stormarknader
300 meter
Restaurang
400 meter
Närmaste stad
600 meter
Flygplats
5000 meter  • Avstånd till vatten: 200 meter
  • Antal rum: 3
  • Yta: 60 m²
  • Antal bäddar: 6

  • Närhet till: Shopping
      Fiske
      Barnaktiviteter
Privatannons, Uthyres/Erbjudes
Visa karthjälp


Bokningsöversikt

><Juli 2020
v.27
29
30
01
02
03
04
05
v.28
06
07
08
09
10
11
12
v.29
13
14
15
16
17
18
19
v.30
20
21
22
23
24
25
26
v.31
27
28
29
30
31
01
02

Prisinformation:
Priset er högst i juli, och lägre för och efter
 
Lågsäsong : 2500 kr
 
Högsäsong : 6000kr
 
Ej ledigt
Skriv ut