Uthyres! Vacker villa i centrala Nacka.

Uthyres! Vacker villa i centrala Nacka.

Vill du bo i en arkitekt ritad villa i ett naturskönt område nära vatten och samtidigt ha närhet till kommunikationer och Nacka Centrum? Huset ligger mycket centralt och samtidigt precis intill Långsjöns naturreservat med motionsslinga runt knuten och 100 meter till fin badsjö.
En minut till buss, som tar dig till Slussen på ca 10-15 min. Nära till Nacka Sjukhus, ICA Maxi (apotek), Nacka Forum (ett av Nackas största köpcentrum) och många fina strövområden.
Två bils-carport med förråd + en extra parkeringsplats.
Stort öppet kök med kyl och frys, glas keramik häll och grill, mikrovågsugn, vanlig ugn och stor matplats. Två toaletter med dusch, varav det ena har dubbla handfat och badkar. Bastu, tvättstuga, ett mindre kontor, fem sovrum och ett stort vardagsrum.
Huset är byggt 1992 men var då mycket före sin tid med vattenburen golv värme i hela huset, öppen planlösning, stora glaspartier och en stor härlig söder vänd altan.
I husets suterräng-del finns en liten lägenhet som är uthyrd. Kostnader för el, vatten, uppvärmning, sophämtning, TV och bredband tillkommer med ca 5000 kr/mån. Huset har bergvärme. Tillträde 1 mars 2014. Uthyres minst ett år med möjlighet till förlängning av kontraktet.

 • Avstånd till vatten: 100 meter
 • Antal rum: 7
 • Yta: 200 m²
 • Antal bäddar: 5

 • Närhet till: Längdåkning
    Skidåkning
    Shopping
    Golf
    Fiske
    Barnaktiviteter

Benna Sörman

Benna Sörman

Privatannons, Uthyres/Erbjudes
Uthyres/Erbjudes från och med 2014-03-01 till 2015-02-28
Pris 18000 kr Per månad
Prisinformation Kostnad för uppvärmning, hushålls el, VA avgifter och sophämtning tillkommer enligt beskrivning.
Visa karthjälpSkriv ut