Uthyres översättare tolk i ryska och tjetjenska språket till och från svenska.

Hyr ut mig själv som tolk utan behörighet men kan svenska , ryska och tjetjenska flytande. Brukar inte behöva lexikon eller ordbok när jag ska tolka dock händer ändå mycket sällan.
Erfarenheter - har tolkat ett antal gånger och mer officiell tolkning/ översättnings jobb har varit endast en gång att jag har översatt en dokumentär som handlade om en dans grupp från Tjetjenien som har visats på SVT . Jag har varit i TV ett par gånger och det ena gången var det på morgon soffan där jag intervjuades angående ett händelse i Moskva.
I fall om det behövs kan följa med till Ryssland som tolk eller som rese kompanjon . Har släktingar i Rysslands största städer som Moskva och Sankt Petersborg . Har bott några månader i Sankt Petersborg innan jag kom till Sverige. Givetvis har släktingar i Tjetjenien också eftersom jag kommer ursprungligen från Tjetjenien. Har varit anställd i 10 år på ett företag inom elektronik branschen. Exakt på viket företag kan berätta vid närmare bekantskap alternativt intervju.

Tim Björnmarken

0737517311

Tim Björnmarken

0737517311

Privatannons, Uthyres/Erbjudes
Uthyres/Erbjudes löpande
Pris 120 kr Per timme
Visa karthjälpSkriv ut