Uthyres - Luftrenare / Saneringsutrustning Uthyres - Luftrenare / Saneringsutrustning

Uthyres - Luftrenare / Saneringsutrustning

Luftrenare mot mögel, damm, pollen, allergier, dålig lukt?

Effektiv sanering av mögelskadade eller förorenade utrymmen.
Hyr Powerzone per dygn. Välj antalet dagar genom att lägga i antal i varukorgen. Hyr Powerzone för snabb sanering av mögelskadade utrymmen. Kontakta Ultimair för fri rådgivning. Vi hyr ut begränsat antal enheter, kontrollera tillgång för order.
Frakt ingår ej vid hyra per dygn. Pris är exkl. frakt tur och retur. Kostnaden för frakten tur och retur är 400 kr inkl. moms.
Optimalt vid snabb sanering i t.ex. krypgrunder, källare, brandrökskador och andra förorenade utrymmen. Använd enheten i båtar, husvagnar, rekond av bilar eller andra fordon där dålig lukt finns. PowerZone 20 tar bort dålig lukt permanent. Sanera smittade utrymmen från bakterier och virus.
Vi rekommenderar alltid att ta bort grundproblemet först, t.ex. avfuktning, mögel/fuktskadat eller ruttet material.
OBS!
Powerzone skall användas utan att människor eller husdjur vistas i lokalen/utrymmet. Utrustning används vid snabbare sanering där behov finns. Exempel på tillämpningar är mögelskada i grunden, nikotinskadat eller rökskadade lokaler, snabbsanering av båthytter. Efter saneringsjobb rekommenderas en permanent luftrening för att säkerställa en fortsatt god miljö.
Hyr PowerZone 20 för snabb sanering
Vill du hyra saneringsutrustning? Vi erbjuder dig den kraftigaste saneringsenheten och mest kostnadseffektiva lösningen. Perfekt val vid snabb sanering av förorenade och smittade utrymmen, om du inte har behov av att äga en PowerZone. Enligt tester från BioZone reduceras föroreningar och bakterier kraftigt med hjälp av PowerZone. Läs mer i PDF nedan för att ta del av dessa tester.
Uthyrningsperiod
Antal dagar för uthyrning baseras på antal rum, luftvolym, föroreningsnivå och föroreningstyp. För att göra dig nöjd som kund vill vi gärna veta. Hjälp oss hitta rätt lösning för dig, kontakta oss för kostnadsfri rådgivning.

Vi människor andas 20.000 andetag varje dag och är 90% av tiden inomhus. Därför är det viktigt med en hälsosam inomhusmiljö fri från mögel, bakterier, virus och allergener som t.ex. pollen eller andra skadliga föroreningar som skapar dålig lukt och ohälsa. Vi har luftrenare som täcker olika typer av behov. Kontakta gärna oss för kostnadsfri rådgivning.

Företagsannons, Uthyres/Erbjudes
Uthyres/Erbjudes löpande
Pris 250 kr Per 24h
Prisinformation Ring eller maila för prisinformation
Visa karthjälpSkriv ut