Uthyrning av Blåvandslyst radhus, Blåvand, Blåvand Strand, 6 bäddar, 120 m2 Uthyrning av Blåvandslyst radhus, Blåvand, Blåvand Strand, 6 bäddar, 120 m2 Uthyrning av Blåvandslyst radhus, Blåvand, Blåvand Strand, 6 bäddar, 120 m2 Uthyrning av Blåvandslyst radhus, Blåvand, Blåvand Strand, 6 bäddar, 120 m2 Uthyrning av Blåvandslyst radhus, Blåvand, Blåvand Strand, 6 bäddar, 120 m2 Uthyrning av Blåvandslyst radhus, Blåvand, Blåvand Strand, 6 bäddar, 120 m2 Uthyrning av Blåvandslyst radhus, Blåvand, Blåvand Strand, 6 bäddar, 120 m2 Uthyrning av Blåvandslyst radhus, Blåvand, Blåvand Strand, 6 bäddar, 120 m2

Uthyrning av Blåvandslyst radhus, Blåvand, Blåvand Strand, 6 bäddar, 120 m2

Novasol semesterbostad. Objektnummer A3330

Stadssemester med badlivsstämningI hjärtat av Blåvands fantastiska semesterparadis ligger dessa fina semesterhus centralt belägna i den trevliga stadsmiljön. Husen är byggda i enastående kvalitet i svensk-inspirerad stil med olika vackra, noga avstämda färger som ger huset sin individuella prägel. Som en liten "stad i staden" ligger de arkitektritade, tvåplans husen i trä i små radhuslängor omgivna av gröna områden och med en liten bäck som ringlar genom bebyggelsen.

Läcker skandinavisk kvalitetInomhus kännetecknas husen av kvalitet och lyx. De har allt som behövs för att semestern ska bli helt perfekt. Möbleringen är smakfull, ljus och enkel i typisk skandinavisk stil. Här är det verkligen tal om stadssemester med badlivsstämning - med mindre än 900 m till stranden känner man tydligt den speciella doften av hav och det lugna bruset från Vesterhavet.

Storslagen natur och praktfulla stränderStranden och naturen vid Blåvand är ett kapitel för sig. Så långt ögat kan nå finns det breda, vita sandstränder, grönblått Vesterhav, imponerande klitter, vidsträckta hedar och skog- och plantageområden som idag bebos av landets största bestånd av kronvilt. Åk ut till den fredade halvön Skallingen, som fungerar som vilo- och matplats för många flyttfåglar, eller upplev den betagande solnedgången över Versterhavet från stranden, klitterna eller staden. Ta en promenad längs stranden där det finns goda möjligheter att hitta bärnsten, om vind och vattenförhållandena är gynnsamma.
På Danmarks bästa badstrand, Hvidjeg Strand, finns alla Vesterhavets fördelar samlade, stranden är extremt barnvänlig då den ligger i lä av det stora Horns Rev, som ligger ca. 12 km ut i havet och utgör grunden till världens största havsvindkraftpark.
Missa inte ett besök på den 39 m höga Blåvandshuk Fyr, som ligger vid Danmarks västligaste punkt. Från den 39 m höga fyren en det en fantastisk utsikt över Vesterhavet, Blåvand och områdets vackra och säregna natur.

En semester i Blåvand bjuder på en mängd spännande aktiviteter och utflyktsmöjligheter, man behöver aldrig ha långtråkigt, även om det skulle regna, blåsa eller snöa. Här är perfekta förutsättningar för golf, drakflygning, fiske, ridning, bowling, beachvolley, vandrings- och cykelturer. I Blåvand finns det dessutom ett aktivitetscenter med bland annat tennis, squash, badminton, bordtennis och fitnessrum. Hos barnen är ett besök på Blåvand Minizoo en självklar succé, precis som det är uppskattat att stöpa sina egna ljus.

Själva staden Blåvand kan erbjuda en familjevänlig miljö med bra shopping, däribland butiker som har öppet året runt, många bra matställen och trevliga caféer.
Eller vad sägs om att kika in i en av de många små verkstäder, där keramiker, glasblåsare och bärnstensslipare håller till.

Radhus
120 m2
Gemensam tomt
5773 m2
Stjärnor
5
Stad
Blåvand
Område
Blåvand Strand
WC: Varmt och kallt vatten
1
Badrum
Dusch
Sovrum
3
Personer
6
Dubbelsängar
6
Byggt år
2001
Helårsisolerat
Golvvärme i badrummet
Elvärme
Braskamin
Vatten
800 m
Shopping
100 m
Restaurang
40 m
Kök: Varmt och kallt vatten
El-spis
Mikrougn
Kaffebryggare och dammsugare
Kylskåp och köksfläkt
Frysfack
10 L
1 TV
Kabel-TV
1 DVD
Stereoanläggning och CD
Trädgårdsmöbler
Tvättmaskin
Torktumlare
Bastu
Bubbelpool
2

Novasol

031-105870

Novasol

031-105870

Företagsannons, Uthyres/Erbjudes
Uthyres/Erbjudes löpande
Pris högsäsong 9610 kr Per vecka
Pris lågsäsong 3599 kr Per vecka
Prisinformation 3599 - 9610
Visa karthjälpSkriv ut