Uthyrning av semesterhus, Hadsund, Helberskov Strand, 8 bäddar, 138 m2 Uthyrning av semesterhus, Hadsund, Helberskov Strand, 8 bäddar, 138 m2 Uthyrning av semesterhus, Hadsund, Helberskov Strand, 8 bäddar, 138 m2 Uthyrning av semesterhus, Hadsund, Helberskov Strand, 8 bäddar, 138 m2 Uthyrning av semesterhus, Hadsund, Helberskov Strand, 8 bäddar, 138 m2 Uthyrning av semesterhus, Hadsund, Helberskov Strand, 8 bäddar, 138 m2

Uthyrning av semesterhus, Hadsund, Helberskov Strand, 8 bäddar, 138 m2

Novasol semesterbostad. Objektnummer D6624

Bara ett stenkast från den barnvänliga sandstranden ligger detta praktfulla fritidshus i en trädgård med barr och lövträd. Helberskov är ett rekreationsområde som ligger naturskönt i skogen ut till Kattegatts böljor. Strax söder om ligger den trevliga byn Als Odde med en gammal Kro. Närmsta by är Øster Hurup (7 km), som är en trevlig fiske- och fritidsby med hamn, tennisbanor, minigolf och ett badland. Under sommaren kan man köpa färsk fisk direkt från båtarna.
Det finns bra fiskeplatser till sportfiskaren, speciellt vid mynningen av Mariager Fjord. Det finns även många "Put and Take" sjöar i området.
Det är inte långt till kloster- och handelsbyn Mariager med sina gamla välbevarade korsvirkeshus och de stensatta gatorna. Man bör inte glömma Danmarks Saltcenter, som ger en intressant inblick i saltets historia, och här kan man pröva ett bad i varmt salthaltigt vatten, som påminner om Döda havet.
Vill man utforska naturen från sjösidan, seglar ångfartyget "Svanen" på den vackra Mariager Fjord från Als Odde till Hadsund.
Mot norr finns det möjlighet för att uppleva ett av de mest säregna orörda naturområdena i Danmark, Lille Vildmose. Man överväger att göra denna högmosse till en nationalpark, så att det rika växt- och djurlivet kan utvecklas ostört. Bl.a. finns här stora bestånd av kronhjort och vildsvin, och Danmarks enda kungsörns-par häckar här. Det mest skyddsvärda området är inhägnat och kan bara utforskas via en guide eller från utsiktstornen.

Semesterhus
138 m2
Naturtomt/trädgård
1350 m2
Stjärnor
4
Stad
Hadsund
Område
Helberskov Strand
WC: Varmt och kallt vatten
2
Badrum
Dusch
Sovrum
4
Personer
8
Enkelsängar
2
Dubbelsängar
4
Barnsängar
1
Renoverat år
1995
Byggt år
1978
Terrass
Öppen terrass
Helårsisolerat
Elvärme
Braskamin
Vatten
60 m
Shopping
2 km
Restaurang
2 km
Panoramautsikt över vatten
Kök: Varmt och kallt vatten
El-spis
Mikrougn
Kaffebryggare
Kylskåp och köksfläkt
Frys
50 L
1 TV
Parabol, tyska kanaler
1 DVD
1 video
Radio
Telefon
Carport
Trädgårdsmöbler och grill
Gunga
Tvättmaskin
Torktumlare
Barnstolar
1
Bastu
Solarium
Bubbelpool
2
Tillåtna husdjur
2

Novasol

031-105870

Novasol

031-105870

Företagsannons, Uthyres/Erbjudes
Uthyres/Erbjudes löpande
Pris högsäsong 8360 kr Per vecka
Pris lågsäsong 2699 kr Per vecka
Prisinformation 2699 - 8360
Visa karthjälpSkriv ut