Uthyrning av semesterhus, Odder, Kysing Næs, 6 bäddar, 71 m2 Uthyrning av semesterhus, Odder, Kysing Næs, 6 bäddar, 71 m2 Uthyrning av semesterhus, Odder, Kysing Næs, 6 bäddar, 71 m2 Uthyrning av semesterhus, Odder, Kysing Næs, 6 bäddar, 71 m2 Uthyrning av semesterhus, Odder, Kysing Næs, 6 bäddar, 71 m2 Uthyrning av semesterhus, Odder, Kysing Næs, 6 bäddar, 71 m2

Uthyrning av semesterhus, Odder, Kysing Næs, 6 bäddar, 71 m2

Novasol semesterbostad. Objektnummer D4477

Detta trevliga fritidshus har ett idealiskt läge på halvön Kysing Næs söder om storbyn Århus. På trädgårdstomten blommar gamla häckar och fruktträd, och här finns alltid någon plats med lä. Den breda barnvänliga sandstranden är försedd med en brygga. Här finns gott om möjligheter för en spännande och aktiv semester där badlivet och vattensport som t.ex. windsurfing kan kombineras med natur- och kulturupplevelser. Det är endast 10 km till Århus, Jyllands aktiva och pulserande huvudstad, där det alltid händer något, på scener och spelplatser, på gallerier och museer. Och med byns mångfald av unika butiker kan man vandra runt och njuta i timtal. Latinerkvateren bakom den vackra Domkyrkan, här hittar du byns fina antik-butiker.
Museerna är ett kapitel för sig. Här finns Danmarks Købstadmuseum Den Gamle By med 75 historiska byggnader från hela Danmark, och här finns ARoS med konst i världsklass. Dansk Plakatmuseum rymmer en imponerande samling av posters från hela världen, och som ett av de få ställen i världen är kvinnors liv är presenterat på Kvindemuseet. I den södra utkanten av byn sträcker sig de stora bokskogarna med sina rötter ända ner till stranden. Bokskogarna bjuder på utsiktsplatser och vandringsleder. Här ligger också Marselisborg Slot, här kan slottsparken besökas, dock endast när kungaparet inte befinner sig här. I utkanten av skogen ligger Moesgård Museum, som berättar Danmarks historia från stenåldern till vikingatiden. Här kan ni också se det 2 000 år gamla mossliket Grauballemanden.

Semesterhus
71 m2
Trädgård
817 m2
Stjärnor
5
Stad
Odder
Område
Kysing Næs
WC: Varmt och kallt vatten
1
Badrum
Dusch
Sovrum
4
Personer
6
Enkelsängar
2
Dubbelsängar
4
Barnsängar
1
Renoverat år
2002
Byggt år
1986
Terrass
Delvis övertäckt terrass
Helårsisolerat
Elvärme
Braskamin
Vatten
400 m
Shopping
2 km
Restaurang
500 m
Kök: Varmt och kallt vatten
El-spis
Mikrougn
Kaffebryggare
Kylskåp och köksfläkt
Frys
50 L
1 TV
Parabol
1 video
Stereoanläggning och CD
Trädgårdsmöbler och grill
Gunga och sandlåda
Tvättmaskin
Barnstolar
1
Solarium
Tillåtna husdjur
2

Novasol

031-105870

Novasol

031-105870

Företagsannons, Uthyres/Erbjudes
Uthyres/Erbjudes löpande
Pris högsäsong 9099 kr Per vecka
Pris lågsäsong 1999 kr Per vecka
Prisinformation 1999 - 9099
Visa karthjälpSkriv ut