Uthyrning av semesterhus, Sydals, Skovmose Strand, 4 bäddar, 50 m2

Novasol semesterbostad. Objektnummer D1270

På Als är det som i Danmarks nationalsång: "Her står de brede bøge nær salten østerstrand". För skogen växer ända ner till stranden - med lugnt och rent vatten - finns det gott om, då Als har 165 km kustlinje. Vid en av dess stränderna, närmare bestämt vid Skovmose Strand på Sydals, ligger detta trevliga fritidshus i ett lugnt och barnvänligt fritidshusområde.
Nära fritidshuset finner man några av de mest spännande attraktionerna på Als. Besök t.ex. några av Danmarks mest kända slott: Sønderborg Slot, som är öns stora historiska mueseum med samlingar från medelåldern till nutid. Augustenborg Slot som är Sønderjyllands vackraste slott, vilket också har en utställning om slottets och hertigfamiljens dramatiska historia.
På Dybbøl Banke ligger det historiska Dybbøl Mølle och Historiecenter Dybbøl Banke, som förmedlar historien om kriget 1864, då Danmark låg i krig med två av Europas stormakter Preussen och Østrig.
Det är heller inte långt till Vibæk Vandmølle, som är ett delvis restaurerat, helgjuten kvarnanläggning från 1750-talet med vattenkvarn, kvarndamm och vindmölla. Eller ta en tur till Cathrinesminde Teglværksmuseum, där man kan se museet med maskiner, modeller, talrika tegelprodukter och tre möblerade arbetsbostäder.
Kör man lite längre bort från fritidshuset kan man på Nordals beundra den nästan 2.500 år gamla och 18 meter långa Hjortspringbåd, medans man på Danfoss Museum och Teknorama i Nordborg kan uppleva ett spännande möte mellan nutid och framtid. Danfoss Museets eksperimentarium är samtidigt ett eldorado för nyfikna och leksugna "klåfingrade personer" i alla åldrar.

Semesterhus
50 m2
Trädgård
900 m2
Stjärnor
3
Stad
Sydals
Område
Skovmose Strand
WC: Varmt och kallt vatten
1
Badrum
Dusch
Sovrum
2
Personer
4
Dubbelsängar
2
Renoverat år
2002
Byggt år
1975
Terrass
Öppen terrass
Helårsisolerat
Elvärme
Braskamin
Vatten
150 m
Shopping
800 m
Restaurang
3 km
Kök: Varmt och kallt vatten
El-spis
Mikrougn
Kaffebryggare
Kylskåp
Frys
50 L
1 TV
Parabol, tyska kanaler
Radio
Trädgårdsmöbler och grill
Gunga och sandlåda
Tillåtna husdjur
2

Novasol

031-105870

Novasol

031-105870

Företagsannons, Uthyres/Erbjudes
Uthyres/Erbjudes löpande
Pris högsäsong 6530 kr Per vecka
Pris lågsäsong 3010 kr Per vecka
Prisinformation 3010 - 6530
Visa karthjälpSkriv ut