Uthyrning av semesterhus, Sydals, Skovmose Strand, 6 bäddar, 52 m2

Novasol semesterbostad. Objektnummer D1030

Detta trevliga fritidshus ligger på en stor naturtomt i fritidshusområdet Skovmose, som på grund av den breda barnvänliga sandstranden med en egen brygga, och den barnvänliga miljön är ett populärt semestermål hela året. Här kan man verkligen slappna av och ladda upp, och var man än befinner sig är det inte långt till vattnet.
Strax intill Skovmose hittar man den naturligt dämningen "Drejet", som förbinder Als med halvön Kegnæs. Här ligger också Kegnæs Fyrtårn, där man har en utsikt till Tyskland, Broagerland och Ærø.
När man ändå är i området, bör man också unna sig ett besök vid Vibæk Vandmølle, som är en vackert restaurerad anläggning sedan 1750-talet, här finns vattenkvarn, kvarndamm och en väderkvarn. Vattenkvarnen är den enda bevarade av 10 stycken vattenmöllorna på Als, och här finns aktivitetsdagar där man visar dagliga göromål från gamla dagar. Finns det tillräckligt med vatten i dammen, kan man även få se kvarnen i drift.
Andra sevärdheter nära fritidshuset är bl.a. den historiska Dybbøl Mølle och Historiecenter Dybbøl Banke, som via spännande utställning berättar om kriget 1864. Det 800 år gamla Sønderborg Slot, rymmer många utställningar om Sønderjyllands historia. Hör man till de oräddas skara, kan man under sommarmånaderna gå på spökvandring i slottet.
Det är ca 20 km till Sønderborg, som både bjuder på shopping, bra matställen och en värld av kulturella upplevelser. Här kan man också få uppleva den sønderjyska traditionen med ringridning, som är en äkta folkfest i en härlig atmosfär.
För den aktiva finns det på Als två bra golfbanor med ett fantastiskt läge, och det finns gott om bra fiskeplatser i natursköna omgivningar.

Semesterhus
52 m2
Naturtomt
1635 m2
Stjärnor
3
Stad
Sydals
Område
Skovmose Strand
WC: Varmt och kallt vatten
1
Badrum
Dusch
Sovrum
2
Personer
6
Dubbelsängar
2
Renoverat år
2011
Byggt år
1975
Terrass
Delvis övertäckt terrass
Helårsisolerat
Elvärme
Vatten
10 m
Shopping
1 km
Restaurang
3 km
Kök: Varmt och kallt vatten
El-spis
Kaffebryggare
Kylskåp och köksfläkt
Frysfack
10 L
1 TV
Radio
Carport
Trädgårdsmöbler och grill
Gunga och sandlåda
Barnstolar
1
Tillåtna husdjur
2

Novasol

031-105870

Novasol

031-105870

Företagsannons, Uthyres/Erbjudes
Uthyres/Erbjudes löpande
Pris högsäsong 6530 kr Per vecka
Pris lågsäsong 2550 kr Per vecka
Prisinformation 2550 - 6530
Visa karthjälpSkriv ut