Uthyrning av semesterhus, Sydals, Skovmose Strand, 6 bäddar, 69 m2 Uthyrning av semesterhus, Sydals, Skovmose Strand, 6 bäddar, 69 m2 Uthyrning av semesterhus, Sydals, Skovmose Strand, 6 bäddar, 69 m2 Uthyrning av semesterhus, Sydals, Skovmose Strand, 6 bäddar, 69 m2 Uthyrning av semesterhus, Sydals, Skovmose Strand, 6 bäddar, 69 m2 Uthyrning av semesterhus, Sydals, Skovmose Strand, 6 bäddar, 69 m2 Uthyrning av semesterhus, Sydals, Skovmose Strand, 6 bäddar, 69 m2

Uthyrning av semesterhus, Sydals, Skovmose Strand, 6 bäddar, 69 m2

Novasol semesterbostad. Objektnummer D1033

Få platser är så starkt förknippade med forntid och nutid som ön Als, Danmarks 7:e största ö, som ligger i södra Lillebælt mellan Jylland och Fyn.
På denna vackra gröna ö med sin storslagna natur och med några av Danmarks bästa badstränder och vackra skogar, hittar du detta charmiga fritidshus. Placerat på en anlagd trädgårdstomt och bara 500 m till vattnet i det populära semesterhusområdet Skovmose. Stranden vid Skovmose är en av de bästa på ön - bred och barnvänlig och med en brygga. Strax intill finns möjlighet för inköp. Önskar man en dag med shopping, läcker mat och kulturella upplevelser tar man en tur till Sønderborg, endast 20 km från fritidshuset. Här hittar man också det 800 år gamla Sønderborg Slot, som i dag är inrett som ett museum. Museet berättar om Sønderjyllands historia om krig och fred, om skiftande danskt - eller tyskt tillhörighet.
På det hela är Als ett kulturhistoriskt spännande område, där de avgörande striderna mellan Danmark och Preussen avgjordes under juni 1864. Överallt finns gravstenar och minnesstenar som vittnar om denna tidsperiod, och på Historiecenter Dybbøl Banke kan man få en mer detaljerad inblick i krigets historia. Här ligger också en av Danmarks mest kända nationella symboler - Dybbøl Mølle från omkring 1745.
I Augustenborg ca. 15 km från fritidshuset kan man uppleva en utställning på Augustenborg Slot, där det även arrangeras slottskonserter under sommaren. En annat kulturellt arrangemang, som man inte bör missa, är de traditionella sønderjyska riddarturneringarna, som är en riktig folkfest med en fantastisk atmosfär. Ett populärt mål för en heldagars-tur är naturpärlan Ærø, där det dagligen avgår färjor från det gamla trevliga fiskeläget i Mommark.
För den aktiva kan Als bl.a. erbjuda två bra golfbanor, talrika fiskeplatser samt möjlighet att åka med fiskebåten från Mommark. Här finns även bra cykel- och vandringsleder i vacker natur, ta t.ex. en tur genom Danmarks längsta skog, Nørreskoven och mycket mycket mera.

Semesterhus
69 m2
Trädgård
952 m2
Stjärnor
4
Stad
Sydals
Område
Skovmose Strand
WC: Varmt och kallt vatten
1
Badrum
Dusch
Sovrum
3
Personer
6
Enkelsängar
2
Dubbelsängar
4
Barnsängar
1
Renoverat år
1996
Byggt år
1978
Terrass
Öppen terrass
Helårsisolerat
Golvvärme i badrummet
Elvärme
Braskamin
Vatten
500 m
Shopping
500 m
Restaurang
500 m
Kök: Varmt och kallt vatten
El-spis
Mikrougn
Kaffebryggare
Kylskåp och köksfläkt
Frys
50 L
2 TV
Parabol
1 DVD
Stereoanläggning och CD
Trädgårdsmöbler och grill
Gunga och sandlåda
Barnstolar
1

Novasol

031-105870

Novasol

031-105870

Företagsannons, Uthyres/Erbjudes
Uthyres/Erbjudes löpande
Pris högsäsong 7029 kr Per vecka
Pris lågsäsong 2769 kr Per vecka
Prisinformation 2769 - 7029
Visa karthjälpSkriv ut