Varm och inbjudande villa nära naturreservat, Stockholm Varm och inbjudande villa nära naturreservat, Stockholm Varm och inbjudande villa nära naturreservat, Stockholm Varm och inbjudande villa nära naturreservat, Stockholm Varm och inbjudande villa nära naturreservat, Stockholm

Varm och inbjudande villa nära naturreservat, Stockholm

Hyrbo semesterbostad. Objektnummer 1719

Denna villa ligger i en idyll bara minuter ifrån Stockholms centrum. Villan ligger högt och har solläge hela dagen. Tomten gränsar mot Nackareservatet som är ett av Stockholms största naturområden med ett antal badsjöar och friluftsområden så som Hellasgården. Perfekt för en familj som vill vara nära naturen men ändå kunna njuta av alla aktiviteter Stockholm har att bjuda på.

Ingången sker på källarnivån som fortfarande är under renovering. När man kommer upp för trappan kommer man till mellanvåningen kommer man till köket och matrummet. Köket är modernt och full utrustat med en bardel med 2 höga pallar. Där finns även en matplats för 4 personer med en utgång till trädgården. En halvtrappa upp finns det rymliga vardagsrummet med soffor och en matsalsdel med plats för 8 personer. TV/DVD finns självklart i vardagsrumsdelen. Det finns även ett sovrum med en enkelsäng, litet arbetsrum och en egen toalett med dusch.

Övervåningen har en balkong med hängmatta, soffgrupp och en öppen spis. Här finns 3 sovrum, 1 med en dubbelsäng, 1 med en fast enkelsäng och ytterligare 1 med en våningsäng. Ett stort modernt och ljust badrum med bastu och dusch.

Trädgården är ombonad och vetter mot det enorma naturreservatet som Villan är granne med. Flera badsjöar inom gångavstånd, fiske möjligheter med ”put and take” fiske in inplanterade sjöar. Gott om strövområden och vandringsleder. Trädgården har även en loungegrupp som inbjuder till sena grillkvällar.

Hyr sängkläder för SEK 140/set. Slutstädning är obligatorisk för SEK 1 000. Extra sängar finns för SEK 1 000/styck/vecka

För bokningsförfrågan, skicka mail till: booking@homerenters.se

Patrick Froom

070-736 33 73

Patrick Froom

070-736 33 73

Företagsannons, Uthyres/Erbjudes
Uthyres/Erbjudes löpande
Pris högsäsong 8500 kr Per vecka
Pris lågsäsong 8500 kr Per vecka
Prisinformation 8500:-
Visa karthjälpSkriv ut