Hyrahyras logga

Vi sköter din flytt & magasinering!

Parkering & Förvaring » Förråd & Lager
Företagsannons, Uthyres/Erbjudes

Vi sköter din flytt & magasinering!

Välkommen till GOPAK!

Vi som grundat GOPAK har bott många år i USA där vi själva dragit nytta av den här nya formen av mobil magasinering. Konceptet har där vuxit sig jättestort tack vare de fantastiska fördelar de erbjuder dig som kund. Att få hem magasinet till sin egen adress minimerar stressen utan att för den skull göra det hela dyrare. Det kan också vara en bra lösning för dig som vill flytta.

Vår erfarenhet:

Med många års yrkeslivserfarenhet från ledande befattningar inom logistik och förpackningsbranschen har vi utvecklat en container som passar de flesta behov. Vår idé är att erbjuda lättillgänglig och säker magasinering med bästa möjliga service.

Modernt koncept:

Vi är övertygade att mobil magasinering med GOPAK ligger rätt i tiden . Vi lever i en värld där det materiella tar mer plats, samtidigt som boytan inte nödvändigtvis blivit större. I Stockholm blir antalet vindsvåningar fler i samma takt som tillgängligt förrådsutrymme blivit en bristvara. Vårt uppvärmda inomhuslager i Sollentuna är ett praktiskt och prisvärt alternativ. Beställ din GOPAK redan idag.

Uthyres/Erbjudes löpande
Prisinformation: Ring eller maila för prisinformation!

Kontakta annonsören

GOPAK
Telefon: 0771-46 72 51