Lägg upp en annons på Hyrahyra

Annonsera gratis på Hyrahyra

Skapa en annons genom att fylla i fälten här nedanför.
Privatpersoner annonserar gratis (undantaget bostadsannonser som kostar från 49 kr per halvår).

När annonsen är klar kan du göra tillval som förbättrar exponeringen och effekten av din annons. Tillvalen kostar pengar men är frivilliga.

Se priser (inkl moms)

Om du har ett företag och vill ha hjälp att lägga upp annonser och diskutera ett företagspaket på hyrahyra klicka här.

Denna tjänst tillhandahålls av Dorunner AB (org.nr 556723-4603). För att vår marknadsplats ska vara trevlig och säker har vi följande användarvillkor och regler.
Det kostar ingenting att lägga upp en annons på Hyrahyra. Det finns möjlighet att göra tillval och dessa kostar pengar. Annonser som läggs upp på hyrahyra skall vara seriösa. Missbruk kommer att anmälas. Det finns inga garantier för antalet svar som genereras av en förfrågan. Dorunner AB garanterar inga svar. Dorunner AB tar tacksamt emot anmälningar av individer och företag som inte följer våra regler på info@dorunner.se

  1. Var tydlig i rubriken och använd gärna orden hyra, uthyres, uthyrning, önskas hyra etc. för bästa effekt. Exempel: "Hyra segelbåt i Stockholm" eller "Lägenhet Paris uthyres".
  2. Det är bra om alla relevanta beskrivningar och ord finns med i din annons. Tänk också på att stava rätt så att din annons blir sökbar. Undvik förkortningar (skriv t.ex. ”lägenhet uthyres” och inte lgh uth)
  3. Välj kategori noggrant så att din annons blir lätt att hitta.
  4. kr
  5. kr
  6. kr
  1. Välj datum
  2. Inget specifikt datum
  3. till
 
Platser där din annons finns
Valda platser för din annons
  1. Inga platser valda