Vi söker framgångrika Säljare

Vi söker mediasäljare med vinnarskalle som vill jobba i ett ungt, spännande och expansivt företag. Vi sitter i trevliga lokaler i centrala Stockholm.

Ansökan Säljare
Skicka ett personligt brev och ditt CV till jobb@hyrahyra.seVi söker Sveriges bästa Key Account Manager!

Är du en tävlingsmänniska som motiveras av hög lön?
Du är en person som vågar sätta höga mål och når dem. Är du en tävlingsmänniska, gillar att vinna och drivs av konkurrens kommer du passa med oss. Du bör vara väl insatt i Internetbranschen och ha god erfarenhet av försäljning.

Du har:

  • 3-5 års erfarenhet av försäljning med dokumenterade toppresultat
  • Sveriges största driv efter att bli bäst och leverera mest
  • Ett strukturerat sätt att arbeta
  • Enorm vinnarskalle
  • En övertygelse om att du kan bli bäst på det du gör
  • En hög aktivitets- och ambitionsnivå
  • Erfarenhet av både telefon- och fältförsäljning

Dina arbetsuppgifter:
Du kommer arbeta som Key Account med ansvarar för att bygga din egen kundstock, bearbeta nya samt utveckla befintliga kunder och självklart uppfylla din månadsbudget. Du kommer att få ansvar för utvalda kategorier och delvis arbeta med produkt- och affärsutveckling.

Vi erbjuder:
Möjlighet till hög lön med både en fast del och provision utan tak. Då vi är ett mycket expansivt bolag så kommer det finnas möjligheter för rätt person att göra karriär hos oss. Vi hjälper dig att snabbt stå på egna ben och klara dina mål och vi erbjuder utbildning fortlöpande.

Vi jobbar i trivsamma lokaler i centrala Stockholm med närhet till allt.

Ansökan Key Account
Skicka ett personligt brev och ditt CV till jobb@hyrahyra.se eller ring rekryteringsansvarig på 0735-131 444Vi söker Country Managers

Vill du starta och utveckla en verksamhet från grunden?

Vi söker Country Managers inför lanseringen av Hyrahyra och Dorunner i flera länder. Som Country Manager jobbar du från våra lokaler i Stockholm. Du får ett helhetsansvar och bygger upp en landsorganisation från grunden tillsammans med bolagets ledning. I startfasen rör det sig om deltidsjobb med fokus på marknadsanalys och översättning och det finns möjlighet till flexibla arbetstider. Arbetstiden och arbetsuppgifterna förändras successivt i takt med utvecklingen av den lokala webbsajten. Du blir involverad i marknadsföring, affärsutveckling, försäljningsarbetet m.m. Du bör vara flytande både på svenska samt språket som talas i landet du ansvarar för (troligtvis ditt modersmål). Låter det spännande? Hör av dig till oss så berättar vi mer. Just nu söker vi Country Manager för Danmark, Norge, Frankrike, Tyskland och Storbritannien. Hör av dig för mer information.

Ansökan Country Managers
Skicka ett personligt brev och ditt CV till ekonomi@hyrahyra.seProjektjobb deltid: Marknadsanalys kombinerat med översättning av webbsida

_Översättning gäller från svenska till danska eller norska.

Vi söker bra personer inför lanseringen av Dorunner i flera länder. Det rör sig om timbaserat deltidsjobb som inkluderar både översättning och viss marknadsanalys. Du arbetar i projektform under en period av ca 1-2 månader. Det finns möjlighet till flexibla arbetstider. För rätt person kan det efter projektets slut finnas chans till fortsatta uppdrag både inom översättning och marknadsrelaterade uppgifter. Du behöver inte vara professionell översättare men bör vara flytande på svenska samt ha modersmålsnivå på språket du översätter till. Låter det spännande? Hör av dig till oss så berättar vi mer. Just nu söker vi dig som kan översätta från svenska till danska eller norska.

Projektjobb deltid
Skicka ett personligt brev och ditt CV till ekonomi@hyrahyra.se