Välkommen till hyra hyra!

Hyrahyra.se är Sveriges största och snabbast växande marknadsplats för hyra och uthyrning av produkter och tjänster.

Här hittar du allt som går att hyra på ett och samma ställe. Bil, Båt och sommarstuga till semestern eller tält, DJ, catering och städhjälp till festen. Passa även på att hyra ut ditt släp, jordfräs eller festklänning. Alla har någonting att hyra ut.

Vår affärsidé

Hyrahyra.se är den samlande platsen för allt som nyttjas tillfälligt, såväl produkter som tjänster.

Vårt mål är att du som besöker sidan ska hitta allt du behöver hyra på ett och samma ställe och att hyrahyra ska vara den självklara marknadsplatsen för dig som hyr ut.

Agera klimatsmart – hyr istället för att köpa!

En stor del av hyrahyras idé handlar om återanvändning och hållbar utveckling.

Det finns många företag som specialiserar sig på uthyrning av produkter och tjänster, men bland privatpersoner har det traditionellt främst varit uthyrning av lägenheter och stugor som dominerat. Men nu ökar viljan och behovet av att hyra uta allt möjligt. Detta beror delvis på att Hyrahyra har sett till att det nu finns en enkel, lättanvänd och heltäckande marknadsplats för uthyrning.

Till dig som äger

Du som har en massa prylar i förrådet som bara samlar damm, hyr ut din golvslip, smoking eller kajak! På så sätt skapar du en effektiv användning av dina ägodelar och på köpet kan du tjäna pengar och få tillbaka en del av det du en gång betalade för prylarna.

Tänk igenom vad du har liggandes på vinden, garaget eller i sommarstugan, och som du kan tänka dig att hyra ut.

Till dig som söker

Du som behöver golvslipen, smokingen eller kajaken, varför köpa den när du kan hyra grannens istället? Sannolikt kommer du bara använda den ett fåtal gånger och att hyra den istället för att köpa den bidrar faktiskt till en hållbar utveckling genom minskad konsumtion. Dessutom är det ett billigare alternativ än att köpa eftersom du inte betalar för hela dess värde och slipper löpande underhålls- och reparationskostnader.

Att hyra är helt enkelt ett smartare sätt att agera, både för plånboken och för miljön. Vi vill med hyrahyra.se uppmuntra dig att hyra fler saker oftare!

Detta hittar du hos oss

På hyrahyra.se kan du hyra stuga, hyra lägenhet, bil, husvagn, båt, minigrävare, bröllopsklänning, lokal, garage och mycket annat. Här hittar du också tjänster såsom barnpassning, städhjälp, flytthjälp, hantverkare, hundvakt, trädgårdsarbete, ekonomihjälp med mera.

Vi strävar efter att bli en så heltäckande marknadsplats som möjligt. Du ska bara behöva besöka ett ställe för allt som gäller uthyrning. Saknar du någon särskild kategori eller specifik produkt eller tjänst att hyra får du gärna maila oss på info@hyrahyra.se så hjälper vi dig att hitta det du söker.

Lokal närhet

Den geografiska närheten är viktig när du vill hyra en produkt eller tjänst. Du söker efter en slagborr men är inte villig att åka så långt för att hämta den. Därför är den lokala närvaron och bredden oerhört viktig för att vi ska lyckas. Hjälp oss gärna genom att tipsa dina vänner om hyrahyra så vi kan bli så heltäckande som möjligt!

Både privatpersoner och företag

Såväl företag som privatpersoner är välkomna att annonsera på hyrahyra.
Vi jobbar för att alla företag över hela landet som specialiserar sig på uthyrning eller hyr ut som en del av sin verksamhet ska annonsera på hyrahyra. Detta gäller oavsett om det handlar om uthyrning av tunga entreprenadmaskiner riktade mot andra företag eller kajakuthyrning till sommarturister.

Fixa fest eller bröllop

Att fixa fest eller planera bröllop är roliga (och ibland även kostsamma) aktiviteter. Men den kan också upplevas frustrerande med många beslut och ett långt sökande efter finaste bröllopsplatsen, en duktig DJ eller liveband, tältuthyrning, en serviceinriktad och kvalitetsmedveten catering och en rolig stå-upp komiker.

Vi som jobbar med hyrahyra har själva frustrerats av hur svårt det är att hitta vad man söker. Det som skulle vara en rolig planering blir istället en snårig labyrint av hemsidor, funderingar om man verkligen hittat bästa alternativen och rena återvändsgränder.

Med hyrahyra vill vi göra planeringen överskådlig. Här samlar vi allt för festen och allt för bröllopet. Med vår hjälp fixar du festen enkelt och till bästa pris.

Hyra stuga, hus eller lägenhet

Att hyra stuga eller lägenhet på semestern är ofta ett både prisvärt och flexibelt alternativ. Att variera sig genom att ena året hyra en stuga vid havet, nästa år ett enkelt torp i skogen och tredje året hyra bostad i London, Paris eller New York ingjuter frihetskänsla och upptäckarlust hos många.

Ni planerar för nästa sommarsemester och bollar idéer: hyra hus vid Atlantkusten, sommarstuga på Öland eller lägenhet på Rivieran? Ibland är det svårt att veta på förhand vad man söker efter. Utbudet är stort och priserna varierar beroende på standard, säsong och läge.

Hyrahyra strävar efter att bli den största sidan i Sverige på stugor, hus och lägenheter såväl i Sverige som utomlands. Vi vill att hyrahyra blir Er självklara plats att besöka när ni planerar semestern!

Renovera huset eller sommarstugan

Ska du renovera badrummet eller köket? Behöver du lägga nytt tak på huset? Står du inför en upprustning av sommarstugan? Är du händig och vill göra så mycket som möjligt själv? Eller hitta duktiga hantverkare som sköter jobbet åt dig eller lägga ut allt på entreprenad?

Oavsett vad du väljer ska du börja med att besöka hyrahyra. Här får du hjälp att hitta det du behöver, när du behöver det, så nära dig som möjligt och till bästa pris.

Du kommer att hitta din slagborr, golvslip, skylift, minigrävare och lastbil, men också din rörmokare, snickare, målare, byggjobbare och inredningsarkitekt. Ibland hittar du allt på ett och samma ställe, ibland hyr du av olika personer eller företag. Vilket alternativ du än väljer finns hjälpen nära dig på hyrahyra.

Vilka är vi

Hyrahyra.se startade 2007 och ägs av Comp Media AB som i sin tur ägs av grundarna, Firm Factory Network samt ett gäng erfarna entreprenörer som varit med och grundat t ex Tradera.se, Kaplans Auktioner och Trackster.

Vi hoppas att du som användare kommer ha glädje av sidan. Har du några önskemål eller synpunkter tar vi tacksamt emot dessa på info@hyrahyra.se

Samarbetspartners

Hyrbo
Länkkatalog Svesok