Trygghetslösningar


E-avtal

I många fall kan det vara betryggande att sluta ett avtal på skriftlig väg. Detta kan vara omständigt att få till stånd av en mängd olika anledningar. Dessutom finns alltid risken för att bli bedragen. Vi på HyraHyra vill därför tipsa om en tjänst ifrån E-avtal.

Eavtal.se har utvecklat en nätbaserad tjänst som går ut på att man genom en så kallad e-legitimation (läs mer på E-legitimation) skriver på ett nätbaserat avtal beställare och leverantör emellan. Detta resulterar i ett smidigare, säkerare sätt att ingå avtal samtidigt som det är juridiskt bindande.

Fördelar som nämns av eavtal.se är bland annat:

Säkrare identifiering
Gratis tillgång till avtalsmallar
Miljövänligt
Snabbt
Överskådligt

Läs mer här E-avtal

Payson

I många fall kan det kännas osäkert att skicka iväg en vara till en person man inte känner. Payson har länge levererat betaltjänster på internet och har lanserat en tjänst, Paysongarantin, som vi på HyraHyra varmt rekommenderar.

Med hjälp av Paysongarantin kan du handla tryggt på nätet. Payson håller pengarna för ett köp tills både köpare och säljare är nöjda. Paysongaranti fungerar som en neutral part som ser till att varken säljare eller köpare har både pengarna och varan samtidigt.

Läs mer här Payson Garanti